Genomgång av reklamfilmer

Genomgång av reklamfilmer

God förmiddag på er! Det är inte ofta som jag sitter och skriver blogginlägg under arbetstid, men nu så sitter jag egentligen bara och väntar på att lite arbete ska dyka upp här framför skrivbordet så då får man passa på att göra lite annat kul. Jag väntar på att vi ska få tillbaka några reklamfilmer som spelades in för några dagar sedan och det är med spänning som jag sitter här. När vi spelade in våra reklamfilmer så befann jag mig faktiskt på semester så jag har inte en aning om hur de kommer se ut, men jag tvivlar inte en sekund på att det kommer bli bra. Vi har spelat in reklamfilmer i Jönköping innan och de blev vi väldigt nöjda med, om jag har fattat det rätt så är det däremot lite andra typer av reklamfilmer denna gången. Jag har ju som sagt inte varit med på inspelningen så jag kan inte med säkerhet säga vad för typ av filmatisering det är den här gången. Förra var det väldigt mycket fokus på bara våra produkter men den här gången skulle vi försöka lyfta varumärket lite mer. Min uppgift är egentligen bara att se över filmerna som vi får och sen föra diskussionen med chefen för att prata eventuella korrigeringar. Om vi är nöjda direkt så är det bara att tuta och köra, då publicerar vi filmerna så fort det går på alla våra sociala kanaler. Det är väldigt viktigt att vi får ut våra reklamfilmer innan helgen för nästa vecka så är både jag och min chef på semester, då vill jag verkligen inte behöva åka in till kontoret här i Jönköping och behöva jobba. Men som sagt så är jag inte särskilt orolig, utan det här löser sig nog väldigt bra. Hoppas ni alla får en trevlig dag i det vackra vädret!  


Kommentarer är stängda.